Organisatie

AddVoltage heeft haar opdrachtgevers door het hele land. Ons bureau staat sinds jaar en dag voor kwaliteit en ervaring. Met als visie; het creëren van een optimale energievoorziening waarin mens en techniek centraal staan in een veilige omgeving.

Oplossingsgericht en kwaliteitsbewust

Wij bieden u goed opgeleide adviseurs met een HBO en academisch werk- en denkniveau, die zorgdragen voor oplossingen van al uw vraagstukken.

Door de brede ervaring van onze adviseurs, zijn we in staat om een betrouwbare en duurzame elektriciteitsvoorziening te realiseren. Dit doen we door ons goed in te leven in de bedrijfsprocessen, mogelijke risico’s en toekomstwensen. Om zodoende tot een optimaal advies en resultaat te komen.

Deze werkwijze wordt bijzonder gewaardeerd door onze opdrachtgevers. Getuige ook de klinkende namen en projecten waar we de afgelopen jaren voor hebben gewerkt. Voorbeelden hiervan ziet u op onze Projectenpagina.

Vakkennis

Onze adviseurs zijn gecertificeerd en op de hoogte van de meest actuele techniek en regelgeving. Deze veelzijdigheid maakt dat we iedere fase van een project beheersen. Dat neemt u een zorg uit handen en brengt u kwaliteit en resultaatgerichtheid.

Veiligheidsnormen

Veilig werken heeft AddVoltage hoog in het vaandel staan. Om dit te borgen worden bij de projecten die AddVoltage onder handen heeft, de NEN-EN-IEC normen gehanteerd. Ook het Arbobesluit en certificering zoals bijvoorbeeld VCA worden toegepast.

Bij het ontwerpen en adviseren van elektrische installaties worden o.a. de volgende NEN normen gehanteerd:

  • NEN 1010 (laagspanningsinstallaties).
  • NEN-EN-IEC 61936-1+C1 (voorheen NEN 1041 hoogspanningsinstallaties).
  • NEN-EN 50110-1 bedrijfsvoering van elektrische installaties met aanvullende Nederlandse bepalingen uit de NEN 3140 (laagspanning) en NEN 3840 (hoogspanning).

De noodstroomvoorzieningen vallen ook onder deze normen.

Procedures, zoals is vereist volgens het Arbobesluit, worden opgesteld conform deze normen. Ze zijn met name gericht op de bedrijfsspecifieke omstandigheden van u als opdrachtgever.